日本酒とスパイス懐石の夕べ
4/13 日曜日 18:00-24:00
(フロントバーのみ営業)
春うらら、ポン酒で乾杯したい季節になってまいりました。
世界を旅する家庭料理人、Asami Indigoが足で訪ねた地域の一風変わった日本酒をご用意。合わせるのは、スパイスを使った旬の野菜のカジュアルな懐石。のんびりちびちび呑むのもよし、しっかりお腹を満たすのもよし、思い思いの時間を過ごしにいらしてください。
この日はDJイベントはありません。ノーチャージでお酒とお料理をお楽しみください。お席がいっぱいの場合は、立ち飲みとなります。ご了承くださいませ。
Sake and Spice Kaiseki Dinner
Sunday 4/13 18:00-24:00
(Front bar only open)
Spring is here, it's time to toast with sake!
Asami Indigo, a world-traveler, home chef, will prepare an unusual selection of sake from regions she visited. Paired with casual kaiseki dishes of seasonal vegetables with spices. Whether you are looking for a leisurely sipping or a hearty meal, come and enjoy with your sake lover.
*No DJ event on this day. Please enjoy drinks and food with no table charge.